SERTAI PENCARIAN PERSONALITI ENKAYBEAU

Hadiah : Personaliti Terbaik

1.  Wang tunai sebanyak RM2000

2.  10 set Produk  Enkaybeau

3.  Pakej Pelancungan ke Medan

Hadiah Kedua Terbaik

1.Wang Tunai RM1000

2. 5 Set Produk EnkayBeau

3. Pekej pelancungan ke Medan

30 hadiah sagu hati set Kecantikan Enkaybeau

Hantarkan 3 keping gambar ke Admin@enkaybeau.com

beserta , nama , alamat , umur , pekerjaan ,No Tel HP – No Tel Rumah dan Pejabat minat dan sedikit mengenai diri anda,

Setiap gambar yang terpilih akan disiarkan di ruang Personaliti Enkaybeau.

Pemenang yang terpilih akan menjadi cover barangan ENKAYBEAU

Setiap peserta yang menyertai pemilihan ini layak untuk menerima 30% potongan harga apabila membeli  produk ENKAYBEAU

Tarikh Tutup bagi sesi pertama  15 April

Advertisements

17 Responses to “SERTAI PENCARIAN PERSONALITI ENKAYBEAU”

  1. Nurbaizura Says:

    Saya berminat untuk menyertai pencarian ini, gambar yg jenis mcm mana yang diperlukan , bertudung boleh ke ?

  2. sharmila Says:

    How sure that we gone win this prizes ? is it open for all races ?

  3. anna mantovani Says:

    sound good, will there be a diffrent conract when we are choosen to be your produc model ?

  4. auntie bee Says:

    Auntie umur 54 tahun tapi auntie pun cantik juga , tak boleh ke auntie join, auntie ada lah pelanggan tetap Enkaybeau dan pengguna produk enkaybeau yang membuat auntie sntiasa kelhatan cantik, Untie ingat iklan Enkaybeau, Ermmmmm ……..cantiknya , tentu pakai Enkaybeau,,,,,,,,,,, nak jugak masuk . family untie semua pakai Produk EnkayBeau, cuba chek , anak auntie Nurmala yang selalu order on line, Suami auntie pun pakai juga, ni ramai yg pakai ni, kalau tak bagi auntie masuk nanti auntie x nak pakai lagi barangan enkaybeau. Auntie gurau aja , keluarga auntie sesuai dgn produk ni,

  5. akugErsang Says:

    wah cari model produk.. aku nak masuk boleh???
    yang pompuan cuba la dulu.. tak cuba tak tahu… hadiah lumayan tu…
    rugi tak cuba..

  6. Spalan 1. Nurbaizura : Anda bole jua menghantar gvr yang bertudung , malahan di galakan.
    Soalan 2.Sharmila : Nombor dan alamat pejabat tertera, boleh hubuni , barangan kami juga berada ditempat awam , ini satu perniagaan jujur bukan kon kalikong, Bangasa asing juga digalakan.
    Soalan 3. anna , ia akan ada satu perbincangan lain pula setelah berjaya.
    Soalan 4, Terima Kasih kpd auntie sekeluarga krn memveri sokongan kpd kami, kami tahu auntie hanya bergurau. Terima Kasih

  7. akugErsang Says:

    auntie tu buat lawak.. hehehe

  8. ada tak had berat badan?

  9. akugErsang Says:

    had berat badan aku rasa mesti admin nak yang macam kerengga bentuk badan die.. kalau rase tak ada bentuk tu tengok2lah cermin dulu ye… sekadar pesan sori kalau terasa..

  10. […] Enkaybeau Blog Every woman is born beautiful « SERTAI PENCARIAN PERSONALITI ENKAYBEAU […]

  11. korang mana tahu, aku rasa yang admin tak mahu adalah yang macam baldi air, tentu admin suruh makan enkaybeau slim tea

  12. Kalau aku pakai pompuan lagi cantik dari pompuan yg ada , boleh tak akau masuk, sure aku menang punya,,,,,,

  13. Saya berminat untuk mendapatkan baranagn Enkaybeau, bagaimana cara nya ?

  14. enkaybeau Says:

    salam… kepada cik nuraini terima kasih atas sokongan anda..

    Kami akan memudahkan anda untuk menjadi pengedar kami, jika tidak keberatan pihak kami akan berjumpa anda.. anda tetapkan masa dan tarikh, kami sedia berunding…

  15. […] sertai pencarian personaliti Enkaybeau Possibly related posts: (automatically generated)AF 7 tidak sampai dihatiPertolongan Allah itu sangat dekatBlog Action Day : Poverty? Miskin? Ataukah Pola PIKIR?fufufu friday ffhhh… […]

  16. korang tunggu aku bagi tahu adik aku.. die model sambilan.. agak bagus tawaran yang korang bg ni..

  17. lawa sangat ke adik awak 2???sy rasa lawa lg sy???he..he..jangan marah..klu adik awak lawa,foward la gmbar adik awak kat enkaybeau..mane la tau adik awak menang..bleh kte shey hadiah 2 sama2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: