Nape nak fitnah , nikki pakai bra lah

gambar nikki yang dikatakan kantoi tak pakai coli

gambar nikki yang dikatakan kantoi tak pakai coli

Bukan Tetek Nikki! Beautiful Readers, Article ini di Cedok dari website kurang berpengetahuan… (Gambar) Nikky Kantoi Tak Pakai Bra – Majalah Mangga Inilah aksi Nikky semasa hadir dalam majlis sidang akhbar AIM ke 16 pada 26 Mac 2009 lalu. Apabila diminta pose bukan main lagi si Nikki ni posing sampai lupa ada sesuatu yang tertonjol di dadanya.<—Yes Pepejal Putih!…. berlapik dengan kain yang bewarna!, korang tak tau sebab MAK korang ngan awek korang tak pakai.. diorang mungkin mampu pakai bra murah kat pasar malam! Agaknya Nikky lupa baju yang dipakainya tu jenis kain yang lembut.

Bila agak ketat sikit maka, adalah yang tertonjol-tonjol bila badan dibengkokkan. Tak tahulah Mangga Muda kut kut Nikky memang sengaja pilih dress itu sebab nak menampakkan dia seorang wanita yang seksi. Nilaikanlah sendiri.<— Korang tak ada ceritakan yang sebenarnya?? sedihlah! Nama dia Nikki dan Ejaanya N.I.K.K.I kalau tak tau tak payah sebut langsung, sebab nikki tak perlu publisiti murahan mcm nih! Ada majlis yang sesuai nak pakai seksi seksi ni dan ada juga yang kurang sesuai. Tapi artis Malaysia ini memang tak kisah dah sebab itulah sekarang ini banyak gambar-gambar aksi hot mereka berjaya dirakam dan disebarkan. Lagi gambar selepas ini..<— tue sahaja yang korang tahu… nilai seni seseorang artis dan ape yang dia cuba lakukan pernah betul betul nampak??? Im going to educate u all yang tak tahu…

Nikki pakai bra haritu… Bra itu dinamakan silikon bra.. ini adalah bra yang hampir serupa yang Nikki pakai haritu.. apa yang beautiful readers dapat lihat adalah.. pepejal putih (silicon) orang yang komen kat page tuh kata mcm2 antaranya Nikki tak habis SPM dan kurang berpelajaran….FYI Nikki nie kalau dia tak jadi penyanyi.. dia nak jadi Doktor.. dengan kelayakan Matrikulasi dia dapat.. dia layak untuk masuk medical school! Nikki beragama kristan dan seorang GADIS yang patuh pada agamanya.. mustahil nikki nak jadi perempuan hilang akidah nak hayun TETEK sana sini… tambahan lagi dia dah nak kawin dengan Audi Mok… kalau orang nak kata aku melatah dan tak ada sebab..dan siapa aku??? Nikki jugak kawan aku.. dan kawan kawan rapat aku tahu mcm mana aku sayang diorang… kalaulah Article mcm nih dipandang masyarakat dan membuat Nikki famous.. bukan kerana contribution dan lagu lagu dia…sigh~.. Nikki.. besok kita pakai 2 piece jer pegi mana2 show ok…

dipetik dari sini

Advertisements

10 Responses to “Nape nak fitnah , nikki pakai bra lah”

  1. teman tak nampak apa pun yang timbul… potografer salah tafsir ni..

  2. aah la.. len macam je baju nikki ni.. ni la antara artis tak tahu hormat keadaan sekeliling.. hormat la sikit…

  3. tak payah la kecoh.. rezeki pandang je la… tu pon nk kecoh2… anggap je tak nampak apa2…

  4. erm aku tak lah stim gk benda tuh , aku suka tgk lubang idung dia …erm stim sebab tak bertutup,

  5. korang sume gatal!!!!

  6. hek elah,,,,,, sapa yang gatal. dh perasaan dah teruja,,,

  7. mengapa lah korang ni asyik cerita hak tubuh badab orang aja ni,,,,

  8. biarlah dai nak pakai apa pun lagipun dia buka org Islam , yg org islam pakai tak tentu arah tak pula kita bising,

  9. Maaf sebab saya mmg bodoh , sy pun tak tahu sy tulis apa, bacalah kesah saya.

    Saya akhirnya terjebak di lembah maksiat II

    Saya akhirnya terjebak di lembah maksiat
    sesiapa yang mahu berkenalan dengan saya sila emailkan ke cindai85@gmail.com. sayalah orang yg di maksudkan dalam Saya akhirnya terjebak di lembah maksiat II Saya akhirnya terjebak di lembah maksiat
    cindai85@gmail.com
    cindai
    1
    ApproveUnapprove

  10. […] Nape nak fitnah , nikki pakai bra lah 1141 views […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: