Cinta tak kenali ketayap atau singkup kepala – Akhil Hayy -Wahida

inilah yang dikatakan , bila cinta tidak lagi mengenali ketayap dan singkup kepala.

inilah yang dikatakan , bila cinta tidak lagi mengenali ketayap dan singkup kepala.

Rumah tangga artis lebih besar cabarannya kerana mereka insan dikenali ramai dan setiap tindak-tanduk mereka mendapat perhatian.
Teringin berkongsi satu cerita yang dimaklumkan mengenai sikap isteri penyanyi nasyid terkenal ini. Menurut sumber berkenaan,disebabkan pelbagai gosip membabitkan suaminya bersama seorang teman artis heboh diperkatakan sehingga mencetuskan kontroversi, menyebabkan isterinya tidak senang duduk.

Difahamkan, sebelum ini isteri artis itu
langsung tidak pernah mengambil tahu dan boleh dikatakan cukup memahami
aktiviti seni suaminya yang selalu sibuk. Namun, selepas mendapat tahu
gosip membabitkan suaminya itu, si isteri mula ragu-ragu dan curiga.Mungkin
selepas berdepan dugaan itu, isteri mula bersifat berjaga-jaga malah
mengambil berat aktiviti seni suaminya. Difahamkan, isteri artis itu
kerap bertanyakan rakan suaminya mengenai aktiviti dijalankan.

Malah
isteri artis itu turut menghubungi stesen televisyen untuk bertanyakan
aktiviti suaminya hampir setiap masa. Difahamkan lagi, sikap cemburu
menunjukkan keprihatinannya kepada suami.Bak kata orang, cemburu
tandanya sayang.

Bagaimanapun, diharap isteri penyanyi itu
berhati-hati dengan tindakannya jangan keterlaluan sangat nanti dia
pula diburukkan orang apabila dituduh ‘Queen Control’. Nanti orang
berkata-kata di belakang, patutlah suaminya digosipkan sudah bernikah
dengan artis itu kerana isterinya yang tidak pandai menjaga suami.Tindakan
isteri penyanyi itu juga boleh disifatkan mengganggu ketenteraman dan
urusan orang lain terutama sumber terdekat yang bekerja di stesen
televisyen itu.

Diharap pasangan itu dapat berbincang mengenai
perasaan tidak puas hati dan apa saja perkara berbangkit. Pada penyanyi
berkenaan, jangan sampai membuatkan isteri risau dengan tindakannya.
Jadi, sentiasalah memaklumkan aktiviti seni membabitkan dirinya supaya
isteri tidak curiga.

Nota kaki : Rasanya tidak sulah jika ustaz  ini melakukan  perkara yang  sering dilakukan oleh manusia kerana dia adalah manusia biasa seperti kita-kita juga  cuma adakala dia hanya cakap lebih dari kemampuan yang boleh dilakukan , maklumla lidah tidak bertulang.

sumber : izyam.com

Advertisements

7 Responses to “Cinta tak kenali ketayap atau singkup kepala – Akhil Hayy -Wahida”

  1. huh mamat ni , cakap tak serupa bikin , ceramah dia hanya cariu duit saja. Dia pun mcm kita kita juga , ayat power tuh siap ngan nas nas alQuran , cair Wahida , tapi bini kat rumah terbiar saja, inilah jantan , tak kira alim atau yang jahil , tentu arah yang jahil, tak hipokrit.

  2. ni gosip je la sin.. ko percaye buta2 watpe? jgn serkap jarang je dek cye gosip buatan ni..

  3. tidak salah rasanya kalau dah jodoh ustaz akhil khayy ni.. sama padan.. lelaki boleh kahwin empat… doa-doakan je mereka, dapat pahala doakan kebahagiaan orang… insyaallah..

  4. […] Cinta tak kenali ketayap atau singkup kepala – Akhil Hayy -Wahida  1130 […]

  5. aku xkesah klu dy nk kawen lebih tapi Nabi MUhd dulu kawen semua bini dy tua2 dah..janda2 anak ramai…bukan sebab nafsu… wife Rasulullah semua tua janda2 tua kecuali Aisyah sorg je…so think of it…lagipon time Ali nk kawen Fatimah anak Abu Jahal..Rasulullah xbagi anak dy Fatimah dimadukan dgn anak Abu Jahal tu..

  6. aku rasa x salah…kite x tau ape yg terjadi..gosip2 nie x leh nk caya sngt..

  7. Tahniah atas perkahwinan Ustaz Babi(Akhil) n Betina Jalang yg mengaku baik,dia dah screw pantat bini dia sampai 8 ekor anak dia kuar n dah loose pantat didia ckp lah bini dia tak betullah,aku rasa emak dia(Akhil)dulu agaknya mcm Wheeda(jalang) kot,celakalah koa ustaz Akhil dan Waheeda sial,aku pembela org yg teraniaya,aku tak tahu nak masuk terus kat laman web Ustaz Babi(Akhil),siallah hidup koa akhil dan waheeda,bukan nak bekas dia,tapi sial sial sial sial Ustaz SIAL (AKHIL) N WAHEEDA (JALANG V.I.P,selamat pengantin baru USTaz pukimak,sial,babi,anak haram jadah,sial sial lah koa Ustaz sial n Wanita JALANG,babi ustaz akhil khayy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: