Jual Langsung!

utusan_art_work02
Enkaybeau adalah perusahaan produk kecantikan yang menawarkan rangkaian produk perawatan kulit dan makanan kesihatan berkualiti tinggi melalui penasihat Enkaybeau yang berbeza dengan sistem retail pada umumnya. Sistem penjualan langsung memberi kesempatan pada pelanggan untuk memperolehi tips dan inspirasi dari orang yang mereka kenal dan percaya. Membeli secara langsung adalah cara yang dapat diandalkan dan menyenangkan.

Menjadi Penasihat Enkaybeau bererti memiliki kesempatan untuk mendapatkan penghasilan tak terbatas, peluang kerjaya, pengembangan peribadi dan rasa saling memiliki dalam komuniti global yang bersahabat. Enkaybeau sebagai suatu perusahaan memiliki karakter yang didasarkan pada semangat “saya-boleh”, sistem terjamin dan pesat bagi yang beusaha untuk maju kehadapan.

Mengapa Enkaybeau?

Menjadi konsultan Enkaybeau sangat menyenangkan, mudah dan menguntungkan! Anda akan memiliki kesempatan yang unik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk, sekaligus kesempatan untuk memperoleh penghasilan tambahan! Baik menjual produk sebagai hobi yang memberikan penghasilan tambahan, mahupun menjadi pekerjaan sambilan ataupun pekerjaan utama, Anda yang menentukan!

Tidak memerluka pendidikan tinggi , pengalaman mahupun modal yang besar. Banyak orang dari berbagai usia dan latar belakang telah berhasil menjual produk Enkaybeau secara langsung.

Belanja berhemah

Anda hanya perlu bertemu sahabat handai dan tunjukan produk Enkaybeau dan berikan mereka penjelasan yang wajar untuk mereka bertukar kepada Enkaybeau. Tunjukkan pada orang-orang yang Anda kenal, dan yang mereka kenal – begitu mudah! Manfaat utama. adalah karana Enkaybeau menawarkan jaminan kembali untuk seluruh produknya. Jika Anda kurang puas dengan produk Enkaybeau yang Anda miliki.

Bagaimana Mendapatkan keuntungan

Ada dua cara mendapatkan penghasilan di Enkaybeau:

Keuntungan Langsung 30 persen dari jumlah yang Anda bayarkan pada Enkaybeau

Penghasilan tak terbatas dengan mengajak orang lain untuk sama sama menjadi perunding produkEnkaybeau.

Contoh:

Anda memiliki 10 pelanggan perbulan, dimana setiap orang membeli 4 produk senilai RM 100,-.

Anda mendapatkan dari pelanggan RM1000.

Anda membayar ke Enkaybeau RM700.00

Anda mendapat keuntungan RM300.00

Mengajak orang lain menjadi team anda mengedarkan produk Enkaybeau

Sebarkan pengalaman menarik Anda dalam menjual produk-produk Enkaybeau dan ajak orang lain untuk merekomendasikan produk Enkaybeau dan tubuhkan downline anda sendiri . Anda dapat memperoleh hingga 15 peratus dari penjualan mereka yang bergabung dalam kumpulan anda. Sebagai tambahan Anda juga dapat memperoleh penghasilan dari penjualan orang yang mereka taja sebanyak 10 % lagi. Selamat mencuba dan selamat berjaya.

Nurulhuda Khazai

CEO Enkaybeau

SILA EMAIL KEPADA KAMI DI SALES@ENKAYBEAU.COM ATAU SMS KAMI DI TALIAN 010 299 27 28
WAKIL KAMI AKAN MENGHUBUNGI TUAN.PUAN DENGAN SEGERA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: